PUERTO DE LA CRUZ

Hurmaavan vihreä ja kaunis kaupunki

Kanarian saarilla sijatsevalla Teneriffan saarella Puerto de la Cruzin kaupunki on koettu miellyttävimmäksi turistien keskuudessa. Puerto de la Cruz sijaitsee Teneriffan saaren pohjoisosassa. 

Suomalaisille kyseinen kaupunki on ollut jo kovin mieleen jo pidemmän aikaan, sillä Puerto de la Cruzista löytyy niin suomalaisia ravintoloita ja pubeja kuin myös paljon suomenkielisiä ruokalistoja. Puerto de la Cruzissa on hyvä ilmasto ja turvallinen sekä rauhallinen ilmapiiri, mikä vetää myös suomalaisia turisteja puoleensa. 

Nähtävää ja koettavaa Puerto de la Cruzissa

LAGO MARTIÁNEZ

Lago Martiánezin virkistysalueella sijaitsee César Manriquen suunnittelemat kauniit merivesialtaat. Alueelta löytyy neljä aikuisille ja kolme lapsille suunnattua allasta, eli kaikille löytyy puuhaa. Altaiden ympäriltä löytyy monia auringonottotuoleja ja varjoja, sekä ravintoloita ja kojuja. Altaat ovat mainio vastike hiekkarannoille jos haluaa uida merivedessä, mutta ei niin välitä siitä hiekasta. Merivesialtailla vierähtää helposti vaikka koko päivä! 

LORO PARQUE

Loro Parque on suuri eläintarha, joka sijaitsee Puerto de la Cruzissa. Loro Parque aloitti toimintansa pääasiassa papukaijatarhana, mutta nykyään sieltä löytyy eläimiä ääripäästä toiseen. 

Loro Parque eläintarhan kotisivuille pääset tästä!

PARQUE TAORO

Puisto kera upeiden näköalojen, näyttävien vesiputousten sekä kauniiden kukkasten. 

PLAZA DE CHARCO


PLAYA JARDÍN